Portal 2 til Playstation 3

Portal 2 til Playstation 3

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

I en total helomvending annonserte i går kveld norsk tid Gabe Newell at Portal 2 skulle komme til Playstation 3, og være den aller beste utgaven av spillet tilgjengelig på en konsoll. Newell ankom overraskende nok Sonys E3-konferanse i går kveld, fulgt av en splitter ny trailer for Portal 2.

Etter tidligere uttalelser om hvor bånn i bøtta det var å utvikle spill til Playstation, kan man jo undres over hva som måtte til for å få Valve-sjefen til å snu brått om og omfavne konsollen.

Spillet skal ifølge sjefen selv være den ultimate opplevelsen av Portal 2 på konsoll, og vil være "Steamworks-enabled", noe som vil si at du får tilgang til de mer sosialt orienterte tjenestene til Steam, som for eksempel chatten. Det vil ikke være mulig å spille over flere plattformer.

– Jeg har vært ganske høylytt i mine kommentarer om dagens konsoller, så jeg vil bare takke Sony for deres gjestfrihet og for ikke å slå meg gjentatte ganger i ansiktet, sa en spøkefull Newell under gårsdagens pressekonferanse.

For ikke lenge siden ble Portal 2 utsatt på ubestemt tid rett og slett fordi "å lage spill er vanskelig". Forøvrig har Valve ennå ikke kommet med noen slippdato for Portal 2, men sier at spillet skal være ute i 2011.

Portal

Windows
Slippdato: 10. oktober 2007
Sjanger: Gåteløsning
Utvikler: Valve Software
Utgiver: Steam

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen