Portal 2 utsettes

Portal 2 utsettes

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Portal var den minste delen av Valves gigantiske Orange Box-spillpakke, men likevel antakelig det spillet som hadde størst påvirkning på både gamere og andre utviklere. Kaken var en løgn, og spillets dimensjon-skapende briljans sørget for at det 2-3 timer lange spillet stakk av med en haug av priser.

En oppfølger har vi siklet etter lenge, og det ble for en stund tilbake klart at Portal 2 faktisk er på vei. Til nå har Valve lovet en lansering i løpet av 2010, men nå kan Kotaku melde om at suksessutvikleren har utsatt spillet til 2011.

Grunnen til dette er enkel: Det er vanskelig å lage spill. I følge Valve er dette en nødvendig utsettelse, som vil forsikre at spillet får den kvaliteten det fortjener. I ekte Valve-stil får vi selvsagt ikke vite noe om når i 2011 vi kan vente oss oppfølgeren. Kjenner vi disse notoriske utsetterne rett vil det nok kunne komme enda flere forskyvninger, hold ikke pusten med andre ord.

Les også: Mystiske radiosignaler hos Aperture
Les også: Valve tilbyr Portal gratis via Steam
Les også: Portal 2 annonsert


(Kilde: Kotaku)

Portal

Windows
Slippdato: 10. oktober 2007
Sjanger: Gåteløsning
Utvikler: Valve Software
Utgiver: Steam

Kommentarer (15)

Forsiden akkurat nå

Til toppen