Post-apokalyptisk rollespill til PS2

I Metal Saga lager menneskene en enorm datamaskin som skal redde planeten fra forurensingen deres. Det går selvfølgelig ikke bra.

Noah, som denne maskinen heter, finner nemlig ut at roten til all forurensingen er menneskene selv, og for å redde jordkloden vår skaper han en robothær med vanvittige våpen, som ikke trenger lang tid på å ødelegge sivilisasjonen vår. Tabbe.

Heldigvis er ikke alt over for menneskeheten. I en årrekke har de overlevende vokst til større grupper, og har dannet nye landsbyer og byer. Men de kan ikke føle seg trygge før de blir kvitt Noahs robotiske hær, og her kommer selvfølgelig du inn i bildet.

I rollespillet Metal Saga får du din egen futuristiske stridsvogn, og nå må du reise ut i den store og farlige verden for å søke lykken. Atlus lover ekstrem frihet og en verden med over 800 hendelser og oppdrag, som til sammen gir over 40 timers gameplay.

Underveis i spillet får du tilgang til nye stridsvogner og kjøretøy som du kan skreddersy, ved å sette inn nye våpen, rustninger og motorer. I tillegg til å finne nye og forbedrede deler ved å utforske spillverdenen, kan du lage dine egne deler om du har evnene til det.

Metal Saga utvikles av Success, og kommer på markedet til våren neste år. Spillet er for øyeblikket PS2-eksklusivt.

Siste fra forsiden