Første glimt av Guild Wars 2

Presentert på Gamescom

ArenaNet har presentert Guild Wars 2 på Gamescom.

Guild Wars-spillene har sikret seg en solid tilhengerskare, og det er mange som gleder seg til den første ekte etterfølgeren, Guild Wars 2. Nå har ArenaNet og NCsoft presentert det massive onlinespillet på Gamescom.

Som med forgjengeren vil Guild Wars 2 koste penger å kjøpe, men gratis å spille. Handlingen foregår 250 år etter originalspillet, og i den imponerende traileren får du vite noe av det som har skjedd siden tiden med Guild Wars.

Se den første traileren.

I motsetning til det første Guild Wars-spillet, fokuserer Guild Wars 2 i langt større grad på en tradisjonell MMO-opplevelse, hvor store deler av spillverdenen er tilgjengelig for alle spillere samtidig (og ikke kun oppleves av deg og eventuelle lagkamerater).

Spillet fokuserer imidlertid fortsatt på «instansert» innhold, hvilket vil si at du får ha mange av oppdragene for deg selv om du ønsker det. Som med forgjengeren ønsker også ArenaNet å unngå "grinding", altså repetitiv jakt på erfaring for å gå opp i nivå.

Det er ikke kjent når ArenaNet forventer å være ferdig med Guild Wars 2. På det offisielle nettstedet forteller de at dette er deres største prosjekt noensinne, og at de vil bruke den tiden de trenger for å sørge for at det blir så godt som mulig.

Spillet kommer kun til PC.

Siste fra forsiden