Prison Architect 2

Prison Architect 2 avslørt av sensurorgan

En potensiell oppfølger er enda ikke offisielt avduket.

Paradox Interactive

Indieyndlingen Prison Architect ser ut til å ha en oppfølger på vei. Det er i hvert fall om vi kan tro en ny oppføring hos det koreanske sensurorganet The Game Rating and Administration Committee of Korea (GRAC).

Som blant annet Eurogamer melder la GRAC ut informasjon om et spill kalt Prison Architect 2. Dette ble vurdert til å være passende for ungdom, ifølge oppføringen som siden har blitt slettet.

Paradox Interactive, utgiver for det opprinnelige Prison Architect, har foreløpig ikke sagt noe om en potensiell oppfølger. At spillet dukket opp hos GRAC kan imidlertid antyde at en offisiell kunngjøring kan være nært forestående. The Game Awards er for øvrig like rundt hjørnet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Prison Architect begynte sine dager i 2012, etter en svært vellykket kronerullingskampanje for utvikler Introversion Software. Spillet handler om å bygge og drifte sine egne fengsler, med alle utfordringene det medfører.

Etter videre suksess og mange millioner solgte eksemplarer fikk Prison Architect sin siste oppdatering i sommer, kalt The Sunset. Traileren for oppdateringen inkluderte en fengselsfugl i 3D, noe mange har tolket som et mulig hint om at oppfølgeren kan bli tredimensjonal.

LES OGSÅ: Prison Architect reddet utvikleren fra konkurs »

Siste fra forsiden