Project Cars er utsatt til neste år

Det etterlengtede bilspillet kommer ikke i november likevel.

Slightly Mad

Egentlig skulle bilspillet Project Cars lanseres 21. november i år, men nå er det klart at spillet ikke kommer før 20. mars 2015.

Spillet får mer synlighet og utviklerne får mer tid

I en pressemelding forteller utgiver Bandai Namco at utsettelsen flytter spillet bort fra en julesesong dominert av kjente navn, samtidig som den gir utviklerne mer tid til å finpusse spillet.

Vroom. (bilde: Slightly Mad).

– Det var en tøff beslutning å utsette lanseringen, men det gir spillet den største sjansen for suksess og synlighet, og det gir oss sjansen til å finpusse spillet ytterligere slik at det møter de høye standardene både vi og miljøet vårt forventer, sier sjef hos utviklerstudioet Slightly Mad, Ian Bell.

Project Cars er en omfattende racingsimulator skapt ved hjelp av et eget folkefinansieringskonsept som utviklerne kaller World of Mass Development. Spillet inkluderer en rekke ulike biler og racingdisipliner, og lar deg starte som gokart-fører og ende opp i de ypperste ligaene.

Om utsettelsen oppleves som en skuffelse kan du forøvrig ta en titt på Assetto Corsa. Det er i ferd med å fullføres akkurat nå, og har fått mye ros fra spillmiljøet.

Siste fra forsiden