Project Zero 3 er på vei

Det japanske spillbladet Famitsu har avdekket informasjon om et nytt grøsserspill i den kritikerroste Project Zero-serien.

Det neste spillet i Project Zero-serien (kjent som Fatal Frame i USA) bli lansert i Japan til sommeren. Spillet fortsetter i samme stil som de uhyggelige forgjengerne, og følger historien til den kvinnelige fotografen Rei Kurosawa. Hun oppdager til sin forferdelse at et av bildene hun har tatt i en hjemsøkt villa viser seg å avbilde hennes døde kjæreste. Kort etter dette får hun på mystisk vis en slangetatovering som sprer seg utover kroppen hennes.

I tillegg til Rei får vi også spille som Miku Hinasaki (fra originalspillet) og Kei Amakura (en venn av Reis avdøde kjæreste). Spillet foregår både i den virkelige verden og en slags marerittverden som Rei kommer inn i hver gang hun sovner om natten. Marerittdelen av spillet foregår i en mystisk japansk herregård full av onde ånder. Det er foreløpig ikke kjent hva delen som foregår i virkeligheten vil handle om, men GameSpot forteller at virkeligheten er langt fra så trygg som den virker.

Spillet skal være cirka 60 prosent ferdigutviklet. Det er ikke klart når det eventuelt kommer til vår del av verden, men i og med at de forrige Project Zero-spillene har kommet til Europa håper vi selvfølgelig å se treeren også. Spillet kommer først og fremst til PlayStation 2, men vi tør ikke utelukke en Xbox-versjon, eventuelt på et senere tidspunkt.

Siste fra forsiden