Prøv Bulletstorm i dag

EA og People Can Fly har sluppet en demo til PC.

Har du hørt mye snakk om skytespillet Bulletstorm, men ikke fått testet det selv? Vel, nå kan du gjøre nettopp det - helt gratis. En PC-demo er nemlig klappet og klar til nedlasting.

Ville tilstander.

Demoen er tilgjengelig på både Steam og på Games for Windows Live Marketplace. Smakebiten veier inn på 1,8 GB. Den skal være identisk med det vi fikk servert på PlayStation 3 og Xbox 360 like før spillet ble gitt ut, dermed er demoen sentrert rundt kampene..

Bulletstorm kom på Xbox 360, PlayStation 3 og PC på tampen av februar, og vi kan si det slik at det var en frisk skyteopplevelse. For meg var det i hvert fall et fantastisk hyggelig spill, på alle måter, og jeg koste meg både med den pubertale humoren og kamper som fokuserer mer på poengplukking enn ren dreping.

– People Can Fly (i samarbeid med Epic) skal ha all mulig honnør for det ferdige produktet. Dette er noe av det morsomste og mest friske innen skytespillsjangeren på årevis. Humoren sitter som et skudd, og kampene går kjapt fra statistrollen til å bli selve stjerna i showet, konkluderte jeg med i min 9/10-anmeldelse.

Nå kan du altså teste ut om du synes dette spillet er like morsomt som meg.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden