Snart Starcraft II-beta

Prøv lykken

Registrering for betaen til det etterlengtede strategispillet har åpnet.

Blizzard har snakket om en kommende beta-test for Starcraft II i et par måneder, og nå har de endelig åpnet registreringsprosessen for håpefulle spillere.

Hvis du vil teste spillet må du ha en Battle.net-konto, og i tillegg må du ha registrert minst et Blizzard-spill på kontoen. Dessverre gjelder dette foreløpig ikke europeiske utgaver av World of Warcraft, da de bruker et separat kontosystem. Innen betaen åpner håper Blizzard å tilby europeere muligheten til å kombinere sine Warcraft- og Battle.net-kontoer, og deremd ha muligheten til å delta.

Når du har en Battle.net-konto med et registrert spill må du melde din interesse for å være med, samt lage en beta-profil ved å laste opp systemdataen din. Dermed er det bare å krysse fingrene og håpe du blir blant de utvalgte testerne

Hvis du har en beta-kode fra Blizzcon er prosessen litt enklere. Da trenger du bare å oppgi koden og en e-postadresse på denne siden. Du trenger fortsatt en Battle.net-konto for å delta.

Det er fortsatt ikke noen klar dato for når beta-testen starter, men det skal skje i løpet av noen måneder. Betaen åpner i Nord-Amerika, og kommer til andre regioner etterhvert.

Hvis du vil vite mer om Starcraft II kan du sjekke våretidligereartikkler om spillet.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden