Prøv ut Snake i Costa Rica

Prøv ut Snake i Costa Rica

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Storspill som utvikles ene og alene til PSP er en sjeldenhet, men Hideo Kojimas Metal Gear Solid: Peace Walker må i høyeste grad kunne sies å være et av dem. Allerede nå har du muligheten til å få smaken på det vi har i vente, ved å laste ned demoen som ble vist på Tokyo Game Show i september.

Demoen er på japansk, og er på i overkant av 150MB. Det er den samme utgaven som har vært mulig å finne på nettet siden TGS, men først nå kan den lastes ned direkte fra Konamis japanske nettsider – bare følg de store gule knappene, og kopier den deretter til PSPens minnekort.

Peace Walker utspiller seg i tidsrommet mellom Metal Gear Solid: Portable Ops (PSP) og Metal Gear Solid (PS1), og handler om de costaricanske myndighetenes kamp mot en militær gruppering som har slått seg ned i landet.

Spillet vil ha fokus på samarbeidsspilling, og skal blant annet tillate to spillere i alle hovedoppdragene, og opptil fire spillere mot hovedfiendene.

Du lurer kanskje på om også dette skytespillet vil lide under konsollens mangel på to analogstikker – det er det bare en måte å finne ut av.

Spillet utgis en gang i 2010.

(Kilde: CVG)

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen