Dark Void-studio satser videre

Prøver på nytt

Airtight Games har minst ett nytt og ambisiøst spill på tapetet.

Det er ikke lett å være en ny og ambisiøs utvikler i disse tider, noe Airtight Games merket godt tidligere i år. Deres jomfruutgivelse Dark Void levde ikke opp til kritikernes forventninger, og vår anmelder syntes aldri det innfridde helt.

Dette gikk også utover salgstallene, som på sin side aldri nådde opp til utgiver Capcoms forventninger.

Dark Void hadde et potensiale det aldri levde opp til.

Mannskapet deres har likevel pågangsmot nok, og gasser nå på igjen. Ifølge spillnettstedet Eurogamer søker de nemlig nye ansatte til et mystisk prosjekt.

Dette nye prosjekt skal visstnok være en stor, unik utgivelse til PlayStation 3, Xbox 360 og PC, og benytte den erkepopulære Unreal Engine 3-motoren. Det sier ikke nødvendigvis så mye, men vi følger selvsagt prosjektet med falkeblikk, og vender tilbake med mer informasjon så snart vi kan.

Siden sist har selskapet for øvrig ansatt Kim Swift, som var en av mesterhjernene bak storsuksessen Portal. Det bør også nevnes at de solgte rettighetene til en filmatisering av spillet til Brad Pitt.

Airtight Games ble stiftet i 2004, og kjernegruppen består av samme mennesker som utviklet det kritikerroste flyspillet Crimson Skies: High Road To Revenge, som vi selvsagt anmeldte i gamle dager.

Siste fra forsiden