Prøvespill Crysis 2 og Bulletstorm nå

To skytespill har fått demoer.

Electronic Arts har i dag lansert demoer av skytespillene Crysis 2 og Bulletstorm på Xbox Live Marketplace for Xbox 360. Bulletstorm-demoen vil lanseres på PlayStation Network for PS3 i morgen, mens Crysis 2-demoen er eksklusiv for Xbox 360.

Crysis 2-demoen (som beskrives som en «closed beta», selv om den er åpen for alle) fokuserer på flerspiller, og inneholder et spillområde som heter Skyline.

Demoen kan spilles i to ulike moduser, nemlig «team instant action» og «crash site». I førstnevnte er målet å drepe så mange motstandere som mulig, mens i sistnevnte må lagene beskytte verdifulle romskipvrak. Demoen er på 1,8 GB.

Bulletstorm tilbyr rikelig med action.

Bulletstorm-demoen lar deg teste spillets «echo mode», hvor du får spille gjennom en serie miljøer fra enspillerkampanjen. Her må du ta livet av ekle romkryp på stadig mer kreative måter. Jo mer kreativt drapet er, jo flere poeng får du. Demoen foregår i en sammenrast bygning, og er på 1,08 GB.

Bulletstorm lanseres 24. februar her til lands, mens Crysis 2 lanseres 24. mars. Begge spillene kommer til PC, PS3 og Xbox 360.

Ta en titt på denne ferske videoen fra Bulletstorm:

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden