PS3-spill for de kreative

Sony har kunngjort LittleBigPlanet, et PS3-spill som belønner kreative spillere.

LittleBigPlanet, fra skaperne av Rag Doll Kung Fu, er et PS3-spill hvor spillerne møtes på en blå og grønn planet delt opp i eiendommer. Spilleren kan manipulere områdene rundt seg, og ved å flytte på og endre ting i miljøene, vil de kunne løse oppgaver, finne skjulte skatter og mye mer. Spillet oppfordrer til samarbeid, og mange oppgaver blir mye lettere om man er flere.

Kreativt PS3-spill

Etter hvert som spillerne får erfaring i forhold til å manipulere omgivelsene, kan de begynne å bruke kunnskapen sin til å designe sine egne spillområder. Alt som trengs for å lage egne områder læres gjennom selve spillingen, og det er ikke nødvendig å bruke tid på å forstå seg på et avansert redigeringsverktøy. Når spillområdene er ferdiglagde, kan man invitere andre til å prøve seg på dem.

Dette betyr at selv når du har spilt gjennom alle brettene spillet har å by på, kan du fortsette å spille nærmest i det uendelige, ved å laste ned nye områder å spille på. LittleBigPlanet tilbyr både lokal og nettbasert flerspiller, og det er også mulig å designe områder sammen med andre.

Sony planlegger å lansere en demo av LittleBigPlanet til høsten, mens fullversjonen vil følge tidlig neste år.

Siste fra forsiden