PUBG introduserer Fortnite-lignende tilskuerfunksjon

Lar spillere følge kamper selv etter man dør.

Bluehole

Torsdag morgen rulles en ny Playerunknown's Battlegrounds-oppdatering ut til spillets offisielle servere. Skytespillet går ned for vedlikehold fra klokken 04:00, og når serverne skrus på igjen kan spillere utforske en splitter ny tilskuerfunksjon.

Snart får spillere se slutten på kamper, selv etter man dør.
Bluehole

Akkurat som i Fortnite: Battle Royale vil man med den nye oppdateringen kunne følge spillets kamper selv etter man dør. I PUBGs solomodus får man først se synsvinkelen til sin egen drapsmann, og deretter til den eller de som eventuelt tar livet av ham. I Duo- og Squad-modusene får man kun benytte seg av funksjonen etter at alle spillerne på eget lag er slått ut.

Ved siden av å la spillere se utfallet av kampen, kan den nye tilskuerfunksjonen gjøre det lettere å oppdage det dersom noen ikke har rent mel i posen. Med det som mål har utvikleren gjort det enda enklere å rapportere om juks, og alt spillere trenger å gjøre for å melde fra er å trykke på «R»-knappen på tastaturet sitt.

Ellers forteller PUBG Corp. at oppdateringen har fikset et problem der spillets kjøretøyer plutselig tar saltoer, flyr opp i luften eller gjør andre merkelige krumspring uten grunn.

Tester nytt brett

Den første runden med testing av PUBGs neste brett er også godt på vei. Testen er i utgangspunktet lukket, men alle som ønsker å delta kan melde sin interesse på spillets nettsider.

Codename: Savage-testen lar spillere utforske et brett som er langt mindre enn både Erangel og Miramar. På bare 16 kvadratkilometer – en fjerdedel av sine forgjengere – byr brettet på en raskere og mer intens opplevelse, for både solospill og i grupper på opptil fire.

Se de første skjermbildene fra det neste PUBG-brettet her »

Siste fra forsiden