PUBG tester ut ny funksjon som lar deg konfigurere kampene selv

Utvikleren åpner opp «Custom Matches» for alle.

Bluehole

Steam kunngjør Playerunknown's Battlegrounds-utvikleren nå at de er i ferd med å teste ut såkalte «custom matches», altså en funksjon som lar deg konfigurere kampene etter egne preferanser. Det melder blant andre Eurogamer.

Funksjonen kommer i første omgang som en åpen beta som er tilgjengelig på spillets testservere, men vil bli rullet ut på de vanlige serverne på et senere tidspunkt, når funksjonen viser seg å være stabil.

«Custom Match»-funksjonen lar deg konfigurere både den vanlige modusen og Zombie- og War-modusen.
PUBG

Kan komme bak betalingsmur

«Custom Match» vil la PUBG-spillerne selv konfigurere en rekke aspekter ved spillet, deriblant hvor hyppig man finner gjenstander og kjøretøyer, samt «loadouts», altså våpensammensetningen man velger før man begir seg ut på slagmarken.

Man kan også konfigurere Zombie- og War-modusene og invitere så mange spillere man vil, lage private kamper for venner eller konfigurerte kamper som hvem som helst kan bli med på.

Ifølge utvikleren vil det ikke koste spillerne noe å benytte seg av den nye konfigureringsfunksjonen enn så lange, men siden funksjonen sluker mye ressurser kan dette endre seg for å sikre en stabil tjeneste i det lange løp. Akkurat hva dette betyr er uvisst, men utvikleren ser ut til å antyde at det hele vil kan lagt bak en betalingsmur.

Under den åpne betaen vil funksjonen være begrenset til 10 000 samtidige kamper for å sikre at den fungerer tilfredsstillende for deltakerne. Siden det kun er en test vil man også kunne oppleve feil og svakheter, minner utvikleren om.

Les også: Fersk PUBG-oppdatering pusser opp spillets nyeste brett »

Siste fra forsiden