Fersk PUBG-oppdatering pusser opp spillets nyeste brett

I tillegg tar spillets War-modus en tur til Sanhok i helgen.

PUBG Corp.

Sanhok, det nyeste medlemmet av Playerunknown's Battlegrounds' brettfamilie, gjorde sitt offisielle inntog på PC-versjonen for snart to uker siden. Tross flere runder med testing er PUBG Corp. enda ikke helt ferdig med å forme kartet, og i en nylig lansert oppdatering har utvikleren introdusert diverse visuelle forbedringer og retter opp i noen feil.

Sanhoks ruiner skal nå se flottere ut, melder utvikleren.
PUBG Corp.
Det samme gjelder alle klipper og berg på brettet.
PUBG Corp.

Via PUBGs Steam-side forklarer utvikleren at brettets ruiner har fått nye tilskudd i form av ødelagte bjeller, hauger med mosegrodd brostein og et nytt tak til palasset i midten. Klippene og bergene som ligger strødd rundt omkring i Sanhok har også fått en overhaling, og skal nå se penere ut.

Ellers er enkelte områder på brettet justert, slik at man ikke lenger synker gjennom bakken. Dette resulterte en stund i at spillere kunne gjemme seg under bakkenivå, og dermed få en urettferdig fordel.

War-modus til Sanhok

Ved siden av oppdateringen kunngjorde PUBG Corp. en ny runde med spillets War-modus, som vil vare fra 6. til 9. juli. Denne gangen foregår kampene på Sanhok-brettet, for opptil ti lag på fem spillere.

I War-modusen kjemper spillere i avgrenset del av brettet om å samle flest poeng. Spillere får poeng ved å slå ut motstandere, og alle som dør får hoppe i fallskjerm og vende tilbake til slagmarken. I helgens War-variant utstyres spillere med pistoler og hagler, mens man også kan finne skarpskytterrifler i forsyningskasser som daler ned fra himmelen.

Playerunkown's Battlegrounds har nå blitt lastet ned over 400 millioner ganger, fordelt på PC, Xbox One og mobilenheter »

Siste fra forsiden