PUBG har nådd diger milepæl

Feirer 400 millioner spillere med rabatt på Steam.

Bluehole

Den såkalte Battle Royale-sjangeren har blitt svært populær den siste tiden, mye takket være Playerunknown's Battlegrounds. Nå melder utvikleren om en ganske så respektabel milepæl i spillets historie.

I en Twitter-melding og på Steam opplyser utvikleren at PUBG nå har intet mindre enn 400 millioner registrerte spillere på PC-, Xbox- og mobilplattformene. Bare Xbox- og PC-versjonene av spillet har nå solgt i 50 millioner eksemplarer, også et imponerende tall.

Reduserer prisen på Steam

PUBG Corp.

For å markere milepælen tilbys spillet nå for første gang til rabattert pris på Steam. Fra og med 19. juni til og med 5. juli kan man skaffe seg spillet til 20 dollar på, en prisreduksjon på 33 prosent fra den vanlige prisen.

– Vi føler oss svært beæret over PUBGs pågående suksess og vekst, og vi er utrolig optimistiske for spillets fremtid. Vi kommet til å fortsette å jobbe med nytt innhold og forbedringer i alle versjonene av spillet. Vi vet det fremdeles er mye vi kan gjøre for å gjøre PUBG til et bedre spill for våre spillere, skriver utvikleren.

PUBG oppnådde stor popularitet på veldig kort tid, og satte blant annet Steam-rekord opptil flere ganger i antall samtidige spillere på plattformen. Spillere har omfavnet konseptet til tross for mange tekniske problemer, som utvikleren også innrømmer at de ikke har vært raske nok med å fikse, og omfattende juksing er et annet problem spillet sliter med.

Les også: PUBG dropper fritt kartvalg »

Siste fra forsiden