Puss opp middelalder-Roma

Flere detaljer røpes når Assassin's Creed: Brotherhood "annonseres".

Ubisoft var sene til festen denne gang, da de nylig annonserte Assassin's Creed: Brotherhood. Dette har de fleste for lengst fått med seg, men den offisielle annonseringen forteller i det minste litt mer om spillet.

Vi vet allerede at Ezio vender tilbake. I Brotherhood prøver italieneren vår seg som lærer for en gruppe aspirerende mordere. I denne omgang er det ikke bare familievillaen til Ezio som kan pusses opp og tjenes penger på, i Brotherhood får vi leke Sim City med hele Roma. Restaureringsarbeidet vil denne gang ha enda større effekter enn før, etterhvert som byen pusses opp låser man opp flere oppdrag og blir mer populær blant folket.

I annonseringen røpes det til og med hvor langt spillet vil være, det snakkes om et eventyr på rundt 15 timer. Kjente personligheter som filosofen Machiavelli og den adelige Caterina Sforza dukker opp, og Leonardo Da Vinci vil også denne gang fungere som Ezios Q. Det loves flere nye våpen, deriblant enda en avansert flyvemaskin.

Onlineflerspiller bekreftes, det er teamet som stod bak den mer enn godkjente flerspillerdelen til Splinter Cell: Chaos Theory som står for Brotherhoods onlinedel. Her skal vi få velge mellom ulike klasser, som hver for seg har helt egne våpen og teknikker.

Assassin's Creed: Brotherhood vil slippes innen julerushet i år.

Les også:Nytt Assassin's Creed bekrefter
Les også:Anmeldelse av Assassin's Creed 2
Les også:Kjenn Ezios opphav


(Kilde: Joystiq)

Siste fra forsiden