Quake II - remaster

Quake II-oppussing ute nå

Inkluderer flerspiller, begge utvidelsene, en helt ny kampanje og Quake II 64.

De siste ukene har det gått mange rykter om en oppussing av Quake II. Det var ventet at Bethesda og id Software ville avduke prosjektet under årets QuakeCon, og sånn ble det.

Nye Quake II er ute nå, på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S og via Game Pass. Spillere som allerede eier originalspillet på Steam, Microsoft-butikken eller GOG får nyversjonen gratis.

Quake II er tilbake i ny drakt.
Bethesda Softworks

Quake II har fått samme behandling som det opprinnelige Quake fikk i 2021. Nightdive Studios har slengt på en haug med oppdateringer, til blant annet grafikk, animasjoner og fiendeoppførsel, samt støtte for opptil 4K-oppløsning.

Av innhold skilter oppussingen med hovedspillet og de to opprinnelige utvidelsene – The Reckoning og Ground Zero. I tillegg har Wolfenstein: The New Order-skaper Machine Games slengt inn en helt ny utvidelse kalt Call of the Machine, med 28 nivåer å komme seg gjennom.

Samtlige kampanjer kan spilles på delt skjerm eller over nett med opptil fire spillere. Flerspillerkamper er også inkludert, med kamper for opptil 16 spillere.

Som en ekstra godbit har Bethesda også inkludert Quake II 64, Nintendo 64-versjonen fra 1999, for alle som kjøper oppussingspakken.

LES OGSÅ: Obsidian-eventyret Avowed skulle opprinnelig bli et flerspillerspill »

Siste fra forsiden