Quake II Remastered

Quake II Remastered tilsynelatende avslørt av sørkoreansk sensurorgan

id Software

The Game Rating and Administration Committee of Korea (GRAC) er på ferde igjen. Sensurorganet som bestemmer aldersgrenser på spill i Sør-Korea har gjort seg bemerket for en haug med tidlige avsløringer av spill, og nå ser det ut til at en oppussing av Quake II blir neste spill i rekka.

Quake II ble opprinnelig lansert i 1997.
id Software

Som Gematsu oppdaget slang GRAC ut en oppføring for Quake II Remastered denne uka. Oppføringen nevner ikke mye om spillet, annet enn at det er mye vold, blod og bruk av våpen.

Potensielt betyr dette at Bethesda og id Software lader opp til en offisiell avduking under årets QuakeCon. Messa avholdes 10.-13. august i Texas, med turneringer og annet opplegg basert på den populære skytespillserien.

Det var under QuakeCon for to år siden at Bethesda avduket oppussingen av det første Quake-spillet. For øvrig ble også den nyversjonen avslørt tidlig av GRAC.

Quake Remastered inkluderte blant annet en haug med visuelle oppgraderinger og en helt ny utvidelse utviklet av Wolfenstein-skaper MachineGames. Hvorvidt Quake II Remastered går like hardt til verks gjenstår å se.

LES OGSÅ: Se 45 minutter med Starfield »

Siste fra forsiden