Quantic Dream på Xbox 360?

Skaperen av Heavy Rain vil utvikle for flere plattformer.

Grunnlegger av Quantic Dream og mannen bak Heavy Rain, David Cage, har hintet om at hans neste prosjekt vil lanseres på flere plattformer. Heavy Rain var som kjent et spill eksklusivt for Playstation 3, og spillet har solgt godt over forventningene. Nå ser det ut til at David Cage tror deres neste spill kan oppleve enda større suksess.

Det regner...

"For Heavy Rain var det rett, men for nye spill kan vi spørre om vi burde holde oss til en plattform eller åpne for bruk av flere. Nå som vi er etablerte, hvorfor skal vi holde oss til bare en del av markedet når vi kan nå mer? Det er fordeler og ulemper ved det, og det er ingen enkel avgjørelse," sier Cage

Han gjør det klart at det ikke er problemer med Sony som har fått han til å tenke på andre plattformer. "Vi vil virkelig takke Sony for støtten vi har fått. De er en av de få utgiverne som ville stilt seg bak prosjektet på måten de har gjort."

Selv om Heavy Rain ble godt mottatt, har David Cage tidligere sagt at han ikke er veldig interessert i skrive en oppfølger til thrilleren. Det eneste vi vet om deres neste spill er at historien allerede er skrevet.

Les også:Anmeldelse: Heavy Rain
Les også:Heavy Rain får Move-støtte
Les også:Heavy Rain-skaper med to nye prosjekter

Kilde: CVG

Siste fra forsiden