Blur får novemberlansering

Racing fra Bizarre

Project Gotham-skapernes nye bilspill kommer før jul.

Med så mange utsettelser som vi har hatt i år, er det lurt å glede seg over de spillene som faktisk kommer før jul. Nå har Activision Blizzard bekreftet at bilspillet Blur er et av disse. Project Gotham Racing-skapernes neste spill kommer nemlig i november.

De mente virkelig det med «blur».

Blur gir oss fotorealistiske biler med realistisk skademodell og baner lagt til storbyer over hele verden, men dette betyr ikke at det blir spesielt realistisk. Bizarre Creations har nemlig hentet inspirasjon fra kampglade bilspill, og det blir spesialangrep til å slå ut motstanderen og styrke deg selv, inkludert miner, elektrosjokk og superakselerasjon.

Blur får en historiedrevet enspillerdel hvor du skaffer deg venner og fiender i mange ulike bilmiljør rundt om i verden. Avhengig av hvordan du takler de forskjellige løpene åpnes det nye utfordringer og muligheter.

Bizarre Creations satser også på en sterk flerspillerdel med opptil tjue spillere samtidig over nettet, eller fire kompiser i stua med delt skjerm. Det blir også mulig for spillere å danne grupper med egendefinerte moduser og regler.

Spillet kommer til Xbox 360, PC og PS3.

Siste fra forsiden