Rainbow Six Siege - battle pass

Rainbow Six Siege hiver seg på Battle Pass-trenden

Ubisoft har også avduket skytespillets neste figurer.

Battle Pass; en stadig økende trend blant nettbaserte spill, som lar spillere låse opp kosmetiske gjenstander ved å gjennomføre spesielle utfordringer og tjene opp erfaringspoeng. Fortnite har sin variant, PUBG og Rocket League er med og nå skal også Rainbow Six Siege hive seg på.

Call me Harry-passet blir gratis for alle som eier Rainbow Six Siege.
Ubisoft

Søndag kunngjorde Ubisoft at Battle Pass vil introduseres til skytespillet i to faser. Den første fasen, kalt Call me Harry, rulles ut som del av den kommende Operation Ember Rise-oppdateringen, og byr på syv dager med det som tilsynelatende er testrunde for hele opplegget.

Call me Harry blir gratis for alle som eier Rainbow Six Siege, og byr på totalt fire forskjellige gjenstander for den som låser opp alt. Senere i år kommer det første skikkelige passet, med noe å låse opp gratis og et lass med ting for de som kjøper premiumvarianten.

I traileren for passene, som du kan se over, forteller utvikleren at målet er å gi spillerne flere belønninger for innsatsen de legger inn i spillet. Gjennom fremtidige Battle Pass vil Ubisoft også introdusere mer bakgrunnshistorie rundt de forskjellige heltene i Rainbow Six Siege.

Vi er enda ikke helt sikre på hvordan opplegget vil fungere, og trolig vil Ubisoft bruke Call me Harry til å analysere og gjøre nødvendige justeringer. Det ser imidlertid ikke ut til at passene vil inkludere utfordringer, og at man kun vil låse opp nytt innhold ved å tjene opp såkalte Battle Points i kampene de spiller.

To nye figurer på vei

Se traileren for Operation Ember Rise. (Video: Ubisoft)

Ved siden av Battle Pass-fremtiden, trakk Ubisoft offisielt sløret av Operation Ember Rise. Den kommende oppdateringen vil trolig lanseres en gang i september, og byr på to nye figurer samt en overhaling av Kanal-kartet.

De to tilskuddene til figurgalleriet er Amaru fra Peru og Goyo fra Mexico. Førstnevnte er en angriper, som benytter seg av en slags harpun for å svinge seg opp på takk og inn gjennom vinduer. Goyo slutter seg til forsvarernes rekker, og kan sette ut et skjold med en brannbombe som eksploderer i flammer når den utløses.

Begge introduseres uten ekstra kostnad for de som kjøper Year 4-passet til Rainbow Six Siege, og blir deretter tilgjengelige for kjøp for alle andre en uke etter. Ember Rise byr også på endringer til spillopplevelsen, med en ny «unranked»-modus som lar spillere måle evner med samme regler som i konkurransemodusen uten fare for å gå hverken opp eller ned i rang. I tillegg venter strengere straffer for de som stikker av underveis i kamper.

Du kan lese mer om Operation Ember Rise på Ubisofts nettsider.

Ubisoft har begynt å pusle med Splinter Cell igjen.
Utvikleren hinter om et comeback i stor stil »

Siste fra forsiden