Rainbow Six Siege - Void Edge

Rainbow Six Siege introduserer Hulk-lignende knusing

Oppdatert: Skytespillet får også sin første norske figur senere i år.

Oppdatert 18. februar: Midt oppi alle nyhetene gikk det undertegnede hus forbi at Rainbow Six Siege faktisk får sin første norske figur dette året. Vi har oppdatert artikkelen med de få detaljene vi kjenner til så langt, og kommer tilbake med mer så snart Ubisoft letter på sløret.

Opprinnelig sak følger.

Søndag var det duket for finale i den årlige Rainbow Six Siege-turneringen Six Invitational. I den anledning trakk Ubisoft som vanlig sløret av kommende innhold for skytespillet, og vi fikk se mer av utvidelsen Operation Void Edge.

Hulk Smash

Void Edge introduserer to nye skikkelser til Rainbow Six Sieges omfattende figurgalleri. De to nykommerne heter Oryx og Iana, som begge bringer sin egen unike stil til kamparenaen.

Oryx braser rett gjennom vegger.
Ubisoft

Oryx spiller forsvar, og er en slags utrolig Hulk med evnen til å brase rett gjennom tynne vegger. Han tar litt skade i prosessen, men dersom han treffer en motspiller på andre siden vil han eller hun gå rett i bakken. Videre kan Oryx hoppe og klatre opp gjennom åpne luker i taket, som åpner for helt nye måter å komme seg rundt på.

Iana kan lage en klone av seg selv.
Ubisoft

Iana stiller på angrepssiden, og i motsetning til Oryx er hun mer designet for taktisk sniking enn knusing. Med sin såkalte Gemini Replicator kan hun bygge en hologramklone av seg selv, som spillere kontrollerer på akkurat samme måte som en vanlig figur. Klonen kan ikke avfyre våpen og blir lett ødelagt, og som Ubisoft forteller er den mest nyttig for å samle informasjon og distrahere fienden.

Videre melder utvikleren om en stor overhaling av Oregon, et av Rainbow Six Sieges opprinnelige kart. Både nye Oregon og diverse balansejusteringer og endringer til figurer og våpen kommer som del av en gratisoppdatering ved siden av Operation Void Edge.

Spillere som ønsker seg Oryx og Iana må enten plukke opp spillets Year 5-pass eller bruke Renown eller R6 Credits for å kjøpe dem. En offisiell slippdato er ikke satt for Void Edge, men fra og med 17. februar kan spillere teste kommende funksjoner via Rainbow Six Sieges testservere.

Norsk figur på vei

Slik blir det kommende året med ekstrainnhold for Rainbow Six Siege.
Ubisoft

Foruten Void Edge vil det femte året for Rainbow Six Siege by på ytterligere tre store oppdateringer – eller sesonger. Sesong to, som heller ikke har noen slippdato, blir ekstra interessant for oss nordmenn, da den introduserer spillets første norske figur. Foreløpig vet vi ikke noe om figuren, men vi regner med å få mer info i løpet av våren.

Les også
Anmeldelse: Rainbow Six Siege

Sesong to skilter med enda en figur, denne fra Sør-Afrika, samt en overhaling av House-kartet. Sesong tre og fire introduserer kun én figur hver, men her lover Ubisoft større endringer til den generelle spillopplevelsen.

Det var for øvrig Spacestation Gaming som gikk av med seieren i Six Invitational-finalen, etter et vilt comeback mot Ninjas in Pyjamas.

2020 kan bli et viktig år for Ubisoft.
Utvikleren har flere storspill på vei »

Siste fra forsiden