Ranet til seg Black Ops

En bande lømler med skytevåpen greide simpelthen ikke å vente lenger.

Når man ser over årets utgivelser så er det vanskelig å komme unna Call of Duty: Black Ops, som sannsynligvis er 2010s absolutt største utgivelse. På grunn av suksessen med det forrige Call of Duty-spillet, Modern Warfare 2, og formidable forhåndsbestllingstall, spekuleres det i at dette kan være bli av tidenes mestselgende underholdningsprodukter.

Det burde derfor være overflødig å si at mange gleder seg til dette spillet, men få gleder seg nok så mye som en duo i den amerikanske byen Baltimore. Der ble nemlig en av byens Gamestop-butikker ranet av to bevæpnede karer, som stakk av med 100 eksemplarer av det kommende skytespillet, samt penger og spillkonsoller.

Skytespill er seriøse saker.

Ifølge avisen Baltimore Sun (via CVG) skal ranerne ha entret butikken rett før stengetid og truet til seg fire store esker fylt med det populære spillet. Det er all grunn til å tro at å selge disse vil gi god fortjeneste, da tidlige eksemplarer har gått for over tusen kroner stykket på bruktmarkedet.

Det har også kommet rapporter om nordmenn som har fått sine eksemplarer usedvanlig tidlig fra ulike spillbutikker. Det er uvisst om dette vil få konsekvenser for de aktuelle butikkene.

Call of Duty: Black Ops kommer ut i morgen, til PlayStation 3, Xbox 360, PC og DS (separat versjon). Vi kommer med vår anmeldelse av spillet i morgen klokken 9. Hvis du vil slå ihjel tid til da så kan du ta en titt på vår erfaring med spillet, eller kanskje en gjennomgang av den nye flerspillerdelen.

Black Ops er kanskje årets største utgivelse, men langt ifra den eneste. Ta en titt i vår Spillkalender for å se hva annet vi har i vente.

Siste fra forsiden