Reggie Fils-Aime - Nintendo

Reggie gir seg i Nintendo – Bowser tar over

Ja, faktisk!

Wikipedia

Etter 15 år hos Nintendo legger nå Nintendo of America-sjef Reggie Fils-Aime hatten på hylla. Når han forlater selskapet 15. april legger han en ikonisk karriere bak seg, som den utvilsomt mest synlige frontmannen for Nintendo her i vesten.

Reggie har vært en svært synlig figur i selskapet, og har lenge dukket opp på alt fra E3-konferanser til Nintendo Direct-sendinger, og også i reklamefilmer for enkeltspill.

I en pressemelding sier Reggie at han aldri kommer til å glemme sine år i Nintendo.

– Nintendo vil alltid ha en plass i hjertet mitt. Det er en plass som er fylt med takknemlighet – for alle de talentfulle menneskene jeg har jobbet med, for muligheten til å representere en så fantastisk merkevare, og mest av alt, for å føle meg som en del av verdens mest positive og utholdende spillmiljø. Når jeg nå gleder meg til å avslutte med godt humør og helsa i behold, er ikke dette «game over» for meg, men i stedet «levler jeg opp» for å få mer tid med kona, familien og venner, sier han.

Reggie la også ut en videobeskjed der han takker for seg via Nintendo of Americas Twitter-konto. Se den nedenfor.

Nå er det Bowser sin tur

Mario (t.v.) og hans erkefiende … nei, jeg mener Doug Bowser.
Twitter

Hans etterfølger blir … ehh …

Bowser?!

Ja, faktisk, men nei, ikke den Bowser!

Doug Bowser rykker opp fra sin nåværende posisjon i selskapet som leder for markedsføring.

– Det har vært fantastisk å jobbe med og være mentee til Reggie for fire år hos NIntendo of America. Og ta det med ro, vi skal fortsette å bygge videre på hans arbeid for å utvikle og utvide vårt brand, og fremme Nintendos globale oppdrag om å skape smil. Det kommer millioner flere av de, sier Bowser.

Å rykke Bowser opp i en så synlig lederstilling vil nok føre til en rekke enkle overskrifter i fremtiden (som denne artikkelen er et eksempel på).

(Kilde: BusinessWire)

Siste fra forsiden