Regissøren bak Warcraft-filmen håper han får lage oppfølgere

Skal ha diskutert to ekstra filmer med Blizzard.

Det første bildet fra filmen.
Legendary Pictures

Ifølge iO9.com begynner Warcraft-filmen å nærme seg ferdigstilling. I helgen snakket nettstedet med regissør Duncan Jones under Comic-Con i San Diego om at filmen blant annet er om lag 10 spesialeffektsekvenser fra å være helt ferdig.

Det virker også som om Jones har satt pris på opplevelsen med å lage filmen basert på den populære spillserien. Om han får viljen sin kommer det en eller to oppfølgere i de kommende årene, noe han allerede skal har snakket om med Warcraft-studioet Blizzard.

På tross av at det ikke er mye arbeid igjen, dukker ikke Warcraft-filmen opp før juni 2016. Mellom og en eventuell oppfølger vil Jones ta sikte på å få fullbyrdet et annet prosjekt, en Blade Runner-aktig sci-fi-film kalt Mute som han har pønsket på i noen år.

Opprinnelseshistorie

I fjor fikk vi et første innblikk i hvordan filmen skal vise orker og mennesker, noe som det har vært flere spørsmål rundt. Filmen tar nemlig sikte på å bruke en god del spesialeffekter og proteser for å skape en helt egen estetikk som ligner spillene.

Duncan Jones, som blant annet står bak Moon, endte opp med regiansvaret etter en lang og turbulent periode med utskiftinger. Fra før av vet vi at filmen skal ta for seg det første møtet mellom menneskene og orkene, en slags opprinnelseshistorie der figurene Anduin Lothar og orken Durotan ser oppstarten av konflikten fra hver sin side.

Filmen ble ferdig innspilt allerede i 2014, men etterarbeidet har pågått siden. Slippdatoe 10. juni 2016 ble satt etter en rekke utsettelser.

Hva skjer om du setter en fersking til å spille et nettrollespill?
Han hadde aldri spilt World of Warcraft før »

Siste fra forsiden