Warcraft-filmen er utsatt –igjen

Blir en sommerfilm i 2016.

Konseptkunst fra World of Warcraft.
Blizzard

Warcraft-filmen utsettes noen måneder. Dette melder Universal og Legendary sent torsdag. Planen var opprinnelig å slippe filmen, som er basert på det uhyre populære Warcraft-universet til Blizzard Entertainment, 11. mars 2016. Nå kommer ikke filmen før 10. juni 2016.

Slik skal filmen se ut.

Dette er dermed andre gang at den mye omtalte filmen utsettes. Den første offisielle slippdatoen var 18. desember 2015, men filmen ble dyttet lenger bak i kalenderen litt senere, tilsynelatende for å ikke konkurrere med Star Wars: The Force Awakens som skal komme samme dag.

Orkene er forseggjorte.

I fjor fikk vi et lite innblikk i hvordan filmen skal vise orker og mennesker, noe som det har vært flere spørsmål rundt. Filmen tar nemlig sikte på å bruke en god del spesialeffekter og proteser for å skape en helt egen estetikk som ligner spillene.

Det er Moon-regissøren Duncan Jones som har endt opp med å takle filmen, etter en lang og turbulent periode med utskiftinger. Fra før av vet vi at filmen skal ta for seg det første møtet mellom menneskene og orkene, en slags opprinnelseshistorie der figurene Anduin Lothar og orken Durotan ser oppstarten av konflikten fra hver sin side.

Filmen ble ferdig innspilt allerede i 2014, men etterarbeidet krever tydeligvis sitt.

Hva skjer om du setter en fersking til å spille et nettrollespill?
Han hadde aldri spilt World of Warcraft før »

Siste fra forsiden