Sniktitt

Reisebrev del 5

Gamer.no sendte i år de to medarbeiderne Erling Ellingsen og Kjetil Aakvik Gogstad til Los Angeles for å dekke den store spillmessen E3. Som en liten ekstra bonus skrev de daglige reisebrev om selve turen og spedde på med litt nyheter de ikke fikk plass til i andre artikler. Her er det siste reisebrevet, med oppsummering.

Side 1
Side 2
Side 3

Gamer.no sendte i år de to medarbeiderne Erling Ellingsen og Kjetil Aakvik Gogstad til Los Angeles for å dekke den store spillmessen E3. I løpet av uken de var i USA holdt de oss oppdatert med det nyeste av nye fra spillverdenen. Gamer.no hadde ordnet mange spennende avtaler og totalt ble det nesten 80 artikler fra årets messe. Som en liten ekstra bonus skrev de daglige reisebrev om selve turen og spedde på med litt nyheter de ikke fikk plass til i andre artikler. Både Erling og Kjetil har skrevet disse reisebrevene, selv om bare en av dem går frem som forfatter.

Dette blir siste brev fra vår akk så heftige tur til englenes by. Etter åtte dager med jobbing, litt sightseeing og enda mer jobbing, pluss enda litt jobbing, var det deilig å endelig sette føttene på norsk jord igjen. En slik tur som dette tar på, men det var verdt det. Vi fikk levert suverent mye materiale fra årets E3. Vi løp fra møte til møte og fikk sett på masser med gør-fete nye ting. Dette siste brevet blir en liten oppsummering over de siste par dagene vi hadde i LA.

Fredag begynte som de fleste andre dager ganske så tidlig. En stund før åtte på morgenen var det på tide å stå opp for å gjøre seg klar til siste dag med E3. Erling hadde et tidlig møte på messa og tok en drosje bort. Jeg ble sittende å jobbe litt, blant annet sendte jeg en del filmer fra Half-Life 2. Etter en kort kjøretur, den ble mye kortere enn tidligere siden jeg endelig hadde begynt å lære meg veien til messa, var det på tide å komme seg til første møte. Jeg skulle en tur til Electronic Arts-standen. Der fikk jeg se Need For Speed: Underground og SSX Tricky 3. NFS så lovende ut, men som jeg skrev i en artikkel om det spillet vet jeg ikke helt hvordan det skal klare seg mot all konkurransen det får. Det kommer utallige spill lagt til gateracingens egen hemmelige verden. NFS:UG så lovende ut, men med så mange konkurrenter som også ser svinaktig bra ut er det ikke godt å si hvordan det går. Når det gjaldt SSX Tricky hadde Erling allerede skrevet litt om det. Det var greit å se hva det gikk ut på, og om de endelig hadde fått til noe dugendes snowboardspill. Jeg vet jeg er en av få som virkelig hatet SSX Tricky, men det er nå en gang slik at det gjorde jeg. SSX 3 er bare mer av det samme, god med bedre grafikk, større baner og mer frihet. Problemet for min del er at det fortsatt bygger på det samme teite urealistiske gameplayet. Jaja, de som likte SSX Tricky kommer garantert til å elske dette spillet også. Jeg for min del gleder meg mye mer til Amped 2 (se video og bilder)!

Etter å ha brukt en times tid hos EA måtte jeg løpe videre til Strategy First. Der skulle jeg få se på to spill. Jeg kom til standen, eller det trodde jeg. De hadde så klart byttet stand med Atari, noe som innebar at de hadde flyttet helt fra den ene enden av messeområdet til den andre. Først måtte jeg altså løpe hele veien fra søndre hall til Atari som var så langt vekk som en kunne komme omtrent, bare for å snu i døra og løpe hele veien tilbake igjen. Vel fremme hos Strategy First, bare 15 minutter for sent ute, fikk jeg ta en titt på en av deres kommende titler, Chrome. Jeg var kommet dit for å se på Chrome og Xpand Rally. Xpand hadde de droppet å ta med, så da ble det enda mer tid til å kikke på Chrome. Jeg ble stående i 45 minutter og snakke med George Chastain, en koselig Canadier som er produsent for dette spillet. Chrome er et førstepersons skytespill ventet ute i løpet av sensommeren i år. Vi fikk med en spillbar versjon av dette spillet og vil servere en sniktitt kombinert med et grundig intervju i løpet av neste uke. Det ser i alle fall lovende ut dette spillet.

Resten av messa gikk med på å løpe rundt og ta en del bilder før det hele stengte for dagen, og året. Utover dagen når jeg hadde fått tatt nok bilder av soldater, stands og halvnakne damer var jeg mest klar for å dra fra messa. Erling hadde noen få møter igjen så jeg benyttet tida til å få litt ekstra spilletid på noen av spillene som var utstilt. Etter E3 kan jeg trygt si at jeg gleder meg enda mer til True Crime: Streets of LA enn tidligere. Det var en ganske sær opplevelse å kjøre rundt i de samme gatene som vi gjorde hver dag der borte. Amped 2 står også høyt på ønskelista, det blir om mulig enda fetere enn det første spillet. Ellers ser jo Half Life 2 helt sykt heftig ut (se video og bilder), med en grafikkmotor som slår knockout på det meste. Det ble rett og slett for mange heftige spill å se til at en fikk med seg alt. Jeg oppdaget mange nye flotte spill som jeg nå gleder meg veldig til. Samtidig fikk jeg prøve en del spill jeg har sett veldig fram til som jeg fant ut at kanskje ikke var all verdens likevel.

Side 1
Side 2
Side 3

Siste fra forsiden