Remember Me-skaperne trekker sløret av nytt spill

Utforsk sommerfugleffekten i Life is Strange.

Life is Strange
Square Enix

Har du noen gang lurt på hva du ville gjort hvis du hadde muligheten til å skru tiden tilbake og gjøre om på fortiden? I Life is Strange, fra Remember Me-utvikleren, kan du gjøre nettopp det.

Chloe i Life is Strange.

Valg og konsekvenser får en nøkkelrolle i handlingen, der selv de minste beslutninger kan få store og katastrofale følger. I følge utgiver Square Enix skal spillet slippes i episoder, og innholdet i hvert kapittel vil forandre seg avhengig av valgene du har tatt.

Hva skjedde med Rachel?

Etter å ha vært borte i fem år kommer studenten Max Caulfield tilbake til hjembyen Arcadia Bay for å løse et mysterium. Sammen med venninnen Chloe ønsker Max å finne ut av hva som skjedde med medstudenten Rachel Amber, som forsvant under merkelige omstendigheter.

Max har attpåtil evnen til å skru tiden tilbake. Dette gir spilleren mulighet til å påvirke og forandre fortiden, noe som mest sannsynlig vil ha interessante og uforutsette utfall.

Square Enix skryter også av spillets håndtegnede grafiske stil, som ut fra skjermbilder å dømme er ganske lekker. Heldige sjeler som besøker Gamescom i Köln denne uken får prøvespille til å teste Life is Strange, men noen lanseringsdato har ikke blitt avslørt enda.

Spillet er under utvikling for PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 og Windows.

Siste fra forsiden