Remember Me-skaperne trekker sløret av nytt spill

Utforsk sommerfugleffekten i Life is Strange.

Life is Strange
Square Enix

Har du noen gang lurt på hva du ville gjort hvis du hadde muligheten til å skru tiden tilbake og gjøre om på fortiden? I Life is Strange, fra Remember Me-utvikleren, kan du gjøre nettopp det.

Chloe i Life is Strange.

Valg og konsekvenser får en nøkkelrolle i handlingen, der selv de minste beslutninger kan få store og katastrofale følger. I følge utgiver Square Enix skal spillet slippes i episoder, og innholdet i hvert kapittel vil forandre seg avhengig av valgene du har tatt.

Hva skjedde med Rachel?

Etter å ha vært borte i fem år kommer studenten Max Caulfield tilbake til hjembyen Arcadia Bay for å løse et mysterium. Sammen med venninnen Chloe ønsker Max å finne ut av hva som skjedde med medstudenten Rachel Amber, som forsvant under merkelige omstendigheter.

Max har attpåtil evnen til å skru tiden tilbake. Dette gir spilleren mulighet til å påvirke og forandre fortiden, noe som mest sannsynlig vil ha interessante og uforutsette utfall.

Square Enix skryter også av spillets håndtegnede grafiske stil, som ut fra skjermbilder å dømme er ganske lekker. Heldige sjeler som besøker Gamescom i Köln denne uken får prøvespille til å teste Life is Strange, men noen lanseringsdato har ikke blitt avslørt enda.

Spillet er under utvikling for PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 og Windows.

Life Is Strange
Xbox One
Kommersielt samarbeid
Finn beste pris

Siste fra forsiden