E3 2019 - Remnant: From the Ashes

Remnant: From the Ashes skal gi en ny opplevelse hver gang man spiller det

Det «loot»-baserte skytespillet ble vist frem på årets PC-konferanse.

Et av spillene som ble vist frem på årets fargerike PC-konferanse var Remnant: From the Ashes. Spillet, som utvikles av Gunfire Games, er et såkalt «loot»-basert skytespill.

En eldgammel ondskap fra en annen dimensjon har kommet seg til vår verden. Sammen med opp til to venner skal man dermed forsøke å overleve og skyte seg gjennom ulike monstre mens stadig nytt utstyr forhåpentligvis gjør en sterkere. Man begynner på jorden og bruker etter hvert portaler for å reise til nye farlige verdener.

Utviklerne skryter av at hver gjennomgang av spillet vil være unik. Man vil møte forskjellige monstre og oppleve forskjellig ting hver gang man spiller det.

Spillet kommer til Xbox One, PlayStation 4 og Windows allerede 20. august.

Les også: Her er programmet for E3 2019 »

Kuletung spilltrend

«Loot»-baserte rollespill med sverd og rustninger har en lang historie med spill som Diablo. De siste årene har imidlertid det å krysse dette med skytespillet blitt stor industri. Destiny, Anthem og The Division er nok de mest kjente og største. Sist ute var Ubisofts The Division 2 fra mars som begeistret vår anmelder.

– Totalt sett så er The Division 2 en meget god oppfølger, som viser at utviklerne har hørt og sett hva spillerbasen deres vil og ikke vil ha, og tatt hensyn til dette i utviklingen. Det er masse innhold her, både underveis og når du endelig kommer opp til maks nivå. Jeg koser meg gløgg i USA's hovedstad, og jeg kommer nok til å gjøre det en god stund framover også, skrev han.

Da er det ikke annet enn å vente til andre halvdel av august for å se om Remnant og Gunfire Games klarer å skjære seg en egen nisje med sitt mer beskjedne prosjekt.

Les alt om E3 2019 på Gamer.no »

Siste fra forsiden