Resident Evil 3 Remake

– Resident Evil 3 Remake kommer i 2020

Rykter hevder at Capcom er i gang med enda en oppussing.

Illustrasjonsbilde fra nye Resident Evil 2.
Capcom

Capcom gjorde stor suksess med nyversjonen av Resident Evil 2 tidligere i år. Nå tyder mye på at utvikleren ønsker å følge opp med nok et oppussingsprosjekt.

Ifølge «Spawn Wave» er utviklingen av Resident Evil 3 Remake i gang. (Video: Spawn Wave)

Ifølge flere kilder skal arbeidet visstnok være i gang med en nyversjon av Resident Evil 3: Nemesis. Ryktet dukket først opp hos YouTuber «Spawn Wave», som tidligere var blant de første som lekket FromSoftware-spillet Elden Ring.

Eurogamer har siden kommet på banen med en rapport fra sine egne kilder. De forteller en lignende historie om Capcoms oppussingsplaner.

Kan komme i 2020

I Resident Evil 3: Nemesis trer spillere inn i rollen som Jill Valentine.
Capcom

Resident Evil-gjengen har i disse dager fokus på Project Resistance, seriens neste flerspillerbaserte sidesprang. «SpawnWave» hevder imidlertid at arbeidet med Resident Evil 3 Remake har vært i gang en stund, og en lansering kan komme allerede i 2020.

Capcom har ikke kommentert ryktene, men utvikleren har tidligere hintet om muligheten for flere oppussinger – i samme mal som nye Resident Evil 2 – dersom interessen fra fans var stor nok. Basert på mottakelsen Resident Evil 2 fikk kan man trygt si at interessen er der, så da gjenstår det bare å se om og når det kommer noen offisiell bekreftelse fra studioet.

Vi likte Resident Evil 2-nyversjonen.
Les vår anmeldelse av spillet her »

Siste fra forsiden