Resident Evil 4 til PS2 i november

Capcom har fortalt når vi kan forvente å se GameCube-klassikeren Resident Evil 4 på PS2.

I følge en artikkel på nettstedet Eurogamer har Capcom kunngjort at den europeiske lanseringsdatoen til Resident Evil 4 på PS2 er satt til 4. november, litt over en uke etter den amerikanske lanseringen (noe som står i sterk kontrast til GameCube-versjonen, som brukte lang tid på å komme seg til vår del av verden).

PS2-versjonen er i følge Eurogamer overraskende tro mot originalen, selv om enkelte ting har blitt ofret for å sørge for at spillet skal kjøre jevnt på Sony sin konsoll, som er litt svakere enn en GameCube. Men med unntak av enkelte forenklinger i teksturene og ansiktsdetaljene skal spillet være identisk til GameCube-versjonen.

Resident Evil 4 foregår ett eller annet sted i Sør-Amerika, hvor spillkarakteren er på leting etter presidentens forsvunne datter. Etterforskningen tar ham med til en merkelig by der ting viser seg å ikke være helt som de skal - langt derifra, faktisk. Historien blir snart rimelig blodig, og kampen for å overleve blir like intens som i de tidligere spillene i serien.

For mer informasjon om spillet kan du lese vår omtale av GameCube-versjonen.

Siste fra forsiden