Resident Evil: Infinite Darkness

Resident Evil-serien til Netflix har premiere i juli

Avslørte datoen i zombiebefengt trailer.

Resident Evil: Infinite Darkness, en ny animert serie fra Netflix, får premiere 8. juli. Det kommer frem i en fersk trailer for serien, som Netflix la ut på onsdag.

Resident Evil: Infinite Darkness.
Netflix

Traileren – som du kan se øverst i artikkelen – gir en skikkelig pekepinn på hva seere kan vente seg av serien. Resident Evil-kjenningene Leon S. Kennedy og Claire Redfield er begge på banen, og må takle et nytt zombieutbrudd.

Basert på traileren blir det nok av både grøss, gru, blod og gørr. Som i spillene dukker de vandøde også opp i ulike varianter, med blant annet én som spyr zombierotter og en annen sværing som potensielt blir seriens hovedskurk.

Infinite Darkness er bare én av mange forskjellige innslag i Resident Evil-universet for tiden. Blant annet er en ny film fra Constantin Film – selskapet som har stått bak samtlige av Paul W.S. Andersons Resident Evil-filmer – på vei. Denne er basert på de to første spillene.

På spillsiden har Resident Evil Village gjort det stort. Spillet – som kom ut i mai – fikk 9 av 10 poeng fra vår anmelder, som kalte det «et kjærlighetsbrev til seriens fortid».

LES OGSÅ: Filmregissør mener Capcom brukte hans monsterdesign i Resident Evil Village »

Siste fra forsiden