Titanfall 3

Respawn har ingen planer for Titanfall 3

– Det er ingen ting der.

EA

Fem år etter lanseringen av Titanfall 2 går fans fortsatt og venter på et nytt spill i serien. Det kommer imidlertid ikke til å skje med det første, forteller utvikler Respawn.

Titanfall 2 fyller fem år i oktober.
EA

Under en livesending tidligere i uka fikk community-koordinator Jason Garza spørsmål om Titanfalls fremtid. Spillbransjen er notorisk for å være hemmelighetsfull, men Garza var ganske klar på at fans ikke bør ha noen forventninger.

– Ikke få opp håpet. Jeg har sagt dette før. Vi har ikke noe vi jobber med. Det er ingen ting. Det er ingen ting der. Vi jobber med for mange andre spill akkurat nå.

Jobber med å fikse Titanfall-problemer

Flere fans tok til kommentarfeltet for å uttrykke sin skuffelse – både over at det ikke kommer noe Titanfall 3, men også fordi de trodde Garza antydet at de pågående problemene med Titanfall og Titanfall 2 ikke kommer til å bli fikset. Han dukket imidlertid opp igjen etterpå for å oppklare uttalelsen sin.

– Det var ikke det jeg mente. Jeg snakket bare om fremtiden til Titanfall. Vi jobber fortsatt med den nåværende situasjonen, men som alltid kan jeg ikke røpe noe om hva det er vi gjør.

Den siste tiden har Titanfall-spillene slitt med hackere og såkalte DDOS-angrep, som tidvis har gjort det umulig for fans å komme seg inn i kamper. Respawn har jobbet med å ryddet opp i situasjonen, og for et par uker siden meldte studioet at det hadde fikset en svakhet i spillets sikkerhetssystem.

LES OGSÅ: Fantastiske Outcast får plutselig en oppfølger 20 år etter »

Siste fra forsiden