Titanfall

Titanfall fjernes fra nettbutikker og abonnementstjenester

Respawn lover likevel å holde liv i spillets servere.

EA

Syv år etter lanseringen av Titanfall har EA og Respawn Entertainment bestemt seg for å stanse salg av spillet. Det bekreftet utvikleren selv denne uken.

Titanfall.
EA

I en uttalelse på Twitter skriver Respawn-teamet at Titanfall forsvinner fra samtlige nettbutikker fra og med 1. desember. Fra 1. mars neste år vil det også fjernes fra abonnementstjenester der spillet har vært inkludert.

Utvikleren påpeker imidlertid at Titanfall-serverne vil holde det gående. De som eier spillet og ønsker å fortsette å spille kan altså gjøre det selv etter spillet forsvinner fra butikkene.

Hvorfor Titanfall trekkes fra butikkhyllene gikk Respawn ikke inn på. Det siste året har spillet riktignok vært utsatt for en rekke dataangrep, som ved flere anledninger har ødelagt for spillopplevelsen. Utvikleren har jobbet med å finne en løsning på problemet, men denne nyeste utviklingen kan tyde på at teamet ikke lenger ønsker å bruke ressurser på arbeidet.

Teamet forsikrer imidlertid om at Titanfall forblir en viktig del av DNA-et til Respawn. Utvikleren har angivelig ingen planer om et nytt spill i serien, men Twitter-uttalelsen hinter om at Titanfall-universet vil leve videre i Titanfall 2, Apex Legends og i fremtiden – hva nå enn det betyr.

Vi satte for øvrig stor pris på Titanfall da det kom ut i 2014. Anmelder Espen Jansen klinte til med ni av ti poeng på karakterskalaen og roste spillet for dets «eksplosive skuddvekslinger, sprudlende parkour og barske titaner».

LES OGSÅ: Sjefsdesigneren for Battlefield 2042 forlater DICE »

Siste fra forsiden