Apex Legends

Respawn raskt ute med justeringer til Apex Legends' nyeste oppdatering

Disruptor Rounds er nå mindre effektive, mens noen daglige utfordringer skrotes.

EA

2. juli sparket Respawn i gang en ny sesong til Apex Legends, kalt Battle Charge. Sesongen introduserte blant annet en haug med endringer til spillopplevelsen, men mindre enn én uke senere har utvikleren sett seg nødt til å justere på noen av nyvinningene.

Den nye Apex Legends-sesongen introduserer mange endringer, men ikke alle har funket på optimalt vis.
EA

I en melding på Reddit melder Respawn om en overhaling av det nye våpentilbehøret Disruptor Rounds. Disse kulene gjør ekstra mye skade mot skjold, men basert på tilbakemeldinger fra spillerne ble effekten litt for kraftig.

Kulene gjør nå 1,7 ganger så mye skade som vanlig mot skjold, ned fra 2,26. Utviklerteamet beskriver justeringen som en liten endring, mens en grundigere evaluering av samtlige våpen vil utføres neste uke.

Kutter ødeleggende utfordringer

Det neste punktet på listen over justeringer handler om spillets daglige utfordringer. I sesong to kan spillere tjene ekstra erfaringspoeng ved å utføre en rekke oppgaver på spillbrettet, med alt fra å få et bestemt antall drap med et våpen til å gjøre en spesifikk handling på et spesifikt sted.

Nettopp de sistnevnte skapte imidlertid problemer for opplevelsen. Mange spillere meldte nemlig om lagkamerater som lot dem i stikken for å gjennomføre oppgaver, noe som naturlig nok ødelegger sjansen for suksess i battle royale-spillet.

Respawn har nå fjernet alle utfordringer som ber spillere om å besøke bestemte steder på kartet. Man vil fortsatt få tre oppgaver å fullføre hver dag, men disse vil altså omhandle andre ting.

Helt til slutt har utvikleren også midlertidig skrudd av straffen for å forlate kamper som er underveis. Det skal enda være noen problemer knyttet til dette systemet, men teamet advarer om at unnasluntrere fortsatt kan ende opp med straff selv om automatiseringen ikke er aktiv.

Sesong to av Apex Legends byr på mange endringer.
Blant nyvinningene er en egen konkurransemodus »

Siste fra forsiden