Returnerer selveste Master Chief?

Mystisk utsagn fra Bungie hinter til at spartaneren returnerer.

Det ble pratet både høyt og lavt i forkant av lanseringen til Halo 3 – spillet som omsider skulle avslutte trilogien om Halo-seriens protagonist, Master Chief. Og riktignok avsluttet Halo 3 med at vår helt drev avgårde i verdensrommet, tilsynelatende fortapt for alltid.

Men ifølge nettsiden Gamersyndrome kan det virke som at Master Chief har planer om å returnere i framtiden. Under kulturmessen Comic-Con avslørte Bungie angivelig at "Dere har ikke sett det siste av Master Chief". Det er riktignok et utsagn som kan bety så mangt, men det er et par teorier som virker mer sannsynlig enn andre. Kommende Halo: Reach vil være en såkalt prequel til det første Halo-spillet, og ergo kan det tenkes at man møter Master Chief i forbindelse med krigen på planeten Reach.

En annen teori, som også underbygges av nettsiden CVG, er at Microsoft er i gang med å utvikle Halo 4. CVen til tidligere Sony-utvikler Paul Ehreth hinter nemlig til at Halo 4 er under utvikling. CV-en avslører at Ehreth for tiden jobber med "design av nye brett og oppdrag for det neste store Halo-prosjektet" for Microsofts 343-avdeling. 343-avdelingen er forøvrig den del av Microsoft som er ansvarlig for alle kommende Halo-prosjekter, etter at Bungie bestemte seg for å gi seg med Halo og heller jobbe med nye prosjekter for Activision.

Vi venter spent på neste utsagn fra Microsoft, 343 Studios og Bungie, og krysser samtidig fingrene for at det faktisk er Halo 4 som er underveis.

Siste fra forsiden