Riddick får nytt hjem

Riddick får nytt hjem

Under fusjoneringen mellom Vivendi og Activision ble flere profilerte spill droppet og gikk en usikker fremtid i møte. Interessert utgivere har begynt å snappe opp de hjemløse spillene, og nå har også Starbreeze Studios Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena fått et nytt hjem.

Assault on Dark Athena er en oppdatert utgave av Escape from Butcher Bay.
Assault on Dark Athena er en oppdatert utgave av Escape from Butcher Bay.

I en pressemelding forteller Atari at de har kommet til enighet med Activision Blizzard og lisenseier Universal Studios, og er dermed den nye utgiveren for det lovende actionspillet. I tillegg har Atari sikret seg rettighetene til fremtidige Riddick-spill.

– Det viktigste for oss var å finne en utgiver som ikke bare ville ha et nytt spill på slipplisten sin, men også var interessert i å jobbe sammen med oss med å utvikle Riddick i spillmediet, forteller Bill Kispert fra Universal.

Nettstedet Variety skal forøvrig ha fått bekreftet fra en sikker kilde at Ghostbusters-spillet nå er i Ataris hender. Dette samsvarer med det manusforfatter Dan Aykroyd fortalte for et par uker siden.

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena slippes en gang i løpet av våren. Hvis Varietys kilde er til å stole på skal Ghostbusters lanseres tidlig på sommeren, i anledning den første filmens tjuefemårsjubileum.

Kommentarer (8)

Forsiden akkurat nå

Til toppen