Battle royale på ekte

Rik battle royale-entusiast ønsker å arrangere PUBG «på ordentlig»

PUBG Corp.

En anonym mann med (tilsynelatende) altfor mange penger jobber i disse dager for å arrangere en battle royale-turnering i den virkelige verden. Det melder blant annet IGN.

Hvorvidt hopping i fallskjerm blir en del av opplevelsen sier annonsen ingen ting om.
PUBG Corp.

Prosjektet ble avdekket via en annonse på Hush Hush, et nettsted som spesialiserer seg på å selge dyre ting til rike mennesker. Ved siden av en øy å holde festlighetene på, trenger kunden nemlig noen erfarne folk som kan arrangere det hele.

Turneringen skal etter planen foregå over tre dager, med økter på 12 timer hver dag. Deltakerne slipper å faktisk ta livet av hverandre, og blir i stedet utstyr med Airsoft-våpen og klær som skal registrere dersom man blir truffet. Vinneren stikker av med 100 000 britiske pund, eller drøyt 1,1 millioner kroner.

Som Hush Hush forteller er opplegget fortsatt i planleggingsfasen. Dersom det lykkes ønsker bakmannen imidlertid å gjenta turneringen i fremtiden.

– Battle royale-spill har blitt utrolig populære i løpet av de siste årene, og vår kunde er en stor fan som ønsker å gjøre spillet til virkelighet på tryggest mulig måte. Om turneringen lykkes i år, er det noe han håper å gjenta hvert år, noe som er veldig spennende, forteller Hush Hush-grunnlegger Aaron Harpin.

De som er interesserte i å arrangere kalaset kan melde sin interesse på HushHush.com. Arbeidet er ventet å ta rundt seks uker, med en betaling på litt over en halv million kroner. Registrering for selve turneringen vil gjennomføres ved en senere anledning.

Nå blir battle royale-kampene litt annerledes i Fortnite.
Spillets nyeste oppdatering lar deg bringe lagkamerater tilbake fra de døde »

Siste fra forsiden