Ring julen inn med en dose romskrekk

Det hintes til at Dead Space 2 vil få demo snart.

Skremmende kommer det helt sikkert til å bli når Isaac nok en gang går til kamp mot de grufulle necromorphene i januar neste år. Alt vi har sett av spillet til nå tyder på at det i alle fall ikke blir mer barnevennlig, og den lovede flerspillermodusen kan kanskje gjøre skrekken komplett.

Hvis du ikke er i stand til å vente til den tid vil det helt sikkert varme i vinterkulden at EA har hintet kraftig mot at en demo til det etterlengtede skrekkspillet kan være rett rundt hjørnet.

Man trengte ikke akkurat lese mellom linjene for å tolke Steve Papoutsis uttalelser. På spørsmål om vi ville få en tidlig julegave i form av en demo av Dead Space 2 svarte han:

– Mange har spurt det spørsmålet. Det er noe vi må vurdere. Men jeg vil si at dere gjør lurt i å følge godt med, også på Facebook-siden – du vet aldri.

Om ordene skulle levne noen tvil så tyder i alle fall kroppspråket til fyren på at vi kanskje vil få gjensyn med herr Clarke på denne siden av juleribba. Videoen kan du selv se på EAs facebook-side. Her diskuteres også andre temaer, deriblant spillets lengde, som visstnok skal bli betraktelig lengre enn det første spillet.

Les også:Harry Potter og Dødstalismanene
Les også:Flerspillerfokus i nytt Mass Effect?
Les også:Levende bilder fra Mass Effect 2


(Kilde: Eurogamer)

Siste fra forsiden