Ringenes Herre-MMO utvider

Først ble det gratis, nå får det nok en utvidelsespakke.

Det er kanskje slik at den verste «Ringenes Herre»-manien har lagt seg, men The Lord of The Rings Online lever fortsatt i beste velgående. Det skal nok overgangen til en gratisløsning ha mye av æren for.

En konsekvens av å fjerne abonnementsavgiften er at penger må samles inn på andre måter. Spillets utvikler Turbine har valgt å løse dette ved å selge spesielle tjenester for en viss sum, samt å tilby de som betaler den valgfri månedsavgiften enkelte bonuser. I tillegg selger de utvidelser av ulik størrelse.

Ringenes Herre-MMO-et fikk en renessanse da betaling ble valgfritt.

Nå annonserer de en ny utvidelsespakke, og denne gangen går turen til famøse Isengard. I ekstrapakken, som heter Rise of Isengard, vil de blant annet øke grensen for øverste ferdighetsnivå. I tillegg skal systemet for spiller-mot-spiller-kamper, kalt Monster Play, ha fått en overhaling.

Det er fortsatt uklart akkurat hvilken betalingsmodell det er snakk om for utvidelsen, men IGN melder at Rise of Isengard vil by på nytt innhold også for de som ikke betaler.

Dette er ikke første gang The Lord of the Rings Online utvides. Tidligere har vi sett ekstrapakkene Mines of Moria og Siege of Mirkwood.

The Lord of the Rings: Rise of Isengard kommer ut høsten 2011 til PC.

Lurer du på hvilke andre utgivelser vi har i vente? Ta en titt i vår Spillkalender!

Siste fra forsiden