Rockstar Games kunngjør GTA: San Andreas

Etter lang tid med spekuleringer angående neste spill i GTA-serien har Rockstar Games endelig brutt stillheten. GTA: San Andreas er nå offisielt på vei.

Grand Theft Auto: San Andreas skal etter planen komme ut til PS2 den 22. oktober i år. Spillet har vært under utvikling i omkring to år, og Rockstar Games er svært fornøyde med det de har til nå. Sjefen for Rockstar Games, Sam Houser, sier følgende:

- Selv om vi enda har åtte måneder igjen av utviklingen begynner vi å bli veldig stolte av det vi har skapt, og vi kan knapt vente med å få spillet ut til spillerne.

Grand Theft Auto-serien er en av spillhistoriens mest populære noensinne. Sjefen for Rockstar North, Leslie Benzies, har dette å si om det som uten tvil blir et av høstens heteste spill:

- Vi føler oss ekstremt ydmyke i forhold til all suksessen Grand Theft Auto-serien har hatt, og denne suksessen har gjort at vi har presset oss enda hardere for å kunne produsere en tittel som forhåpentligvis vil redefinere Grand Theft Auto-serien, og revolusjonere det åpne og frie gameplayet serien er kjent for.

For øyeblikket vet vi lite om selve spillet. Av navnet forstår vi naturligvis at det vil foregå i den virtuelle byen San Andreas, som er en slags blanding av San Fransisco og Los Angeles. Nå som spillet er offentliggjort vil det nok ikke ta lang tid før de første detaljene og skjermbildene slippes, og vi vil naturligvis være tilbake med mer informasjon så snart vi får den.

Siste fra forsiden