Rockstar med nytt Midnight Club

Liker du å kjøre rånebil om natten? Da kan du se frem til Midnight Club: Los Angeles, for PS3 og Xbox 360.

Take 2-eide Rockstar Games har kunngjort at de jobber med et nytt bilspill i Midnight Club-serien. Spillet foregår i Los Angeles, og Rockstar forteller at målet deres er å utvikle alle aspektene av Midnight Club-serien, samtidig som de holder seg tro mot røttene.

Midnight Club: Los Angeles setter fokus på frihet, stil og fart. Vi loves en åpen verden som i følge Rockstar vil gi oss en dyp racingopplevelse, og et gameplay som de håper vil appellere til både kjernegamere, bilfrelste og nye spillere.

– Seriens vanedannende blanding av frihet, stil og fartsfølelse gjør at den skiller seg fra konkurrentene. Med Midnight Club: Los Angeles vil Rockstar San Diego nok en gang presse grensene og forventningene om hva et bilspill kan være, forteller Rockstar-sjef Sam Houser.

Rockstar nekter å gå i detalj om det nye spillet, men de hevder at det vil sette standarden for racingspill som foregår i åpne verdener, og at det vil levere en ekte nestegenerasjons racingopplevelse. Spillet vil lanseres i 2008, og kommer til Xbox 360 og PlayStation 3.

Siste fra forsiden