Wasteland 3

Rollespilloppfølgeren Wasteland 3 har fått dato

Lanseres i mai 2020.

Natt til fredag kunne Microsoft og Inxile Entertainment offisielt kunngjøre lanseringsplanene for Wasteland 3. Rollespillseriens neste innslag kommer som planlagt ut til neste år, og datoen er satt til 19. mai.

Wasteland 3.
Microsoft

Ved siden av slippdatoen avduket spillsjef Brian Fargo også en fersk trailer for Wasteland 3. Videoen, som du ser over, gir en liten smakebit på spillets historie og tegner et dystert bilde av den postapokalyptiske ødemarken spillere må navigere seg gjennom.

Wasteland 3 er satt til et snødekt Colorado på 80-tallet, der man enten alene eller sammen med venner må kjempe en knallhard kamp for overlevelse. Som i tidligere Wasteland-spill kan vi forvente turbaserte kamper som lener seg tungt på strategi og spillernes kløkt.

For de som ikke har vært borti serien tidligere forteller Fargo at Wasteland 3 blir en frittstående opplevelse. Man trenger altså ikke ha spilt de to forgjengerne for å forstå hva som foregår, men inne i selve spillet kan man forvente flust med valg og konsekvenser.

Ifølge Fargo blir dette Wasteland-seriens hittil største og beste spill, mye takket være Microsofts oppkjøp av Inxile. Partene inngikk et omfattende samarbeid for ganske nøyaktig et år siden, og med lanseringen av Wasteland 3 til neste år skal vi omsider se fruktene av det samarbeidet.

Microsoft viste også frem noe nytt fra Obsidian.
Grounded er et overlevelsesspill der du er et krympet menneske »

Siste fra forsiden