Ny Wasteland 3-trailer introduserer gjengene spillere må hamle opp med

InXile avduket denne uken en fersk trailer for Wasteland 3, i forbindelse med spillshowet IGN Expo. Videoen – som du finner i videovinduet over – tar en kikk på de ulike fraksjonene som spillere vil støte på når rollespillet lanseres senere i år.

Wasteland 3-verdenen er full av ambisiøse gjenger, og ingen av dem høres spesielt hyggelige ut.
inXile Entertainment

Her finner vi blant annet Patriarch's Marshals, en slags politistyrke som opprettholder lovene til Colorados eksentriske leder. The Gippers er en gruppe Ronald Reagan-fanatiskere som hater kommunister, mens The Hundred Families selger tilhørighet under et religiøst banner.

Som inXile forteller er disse bare et lite utvalg av de mange gjengene som kjemper om kontroll over spillets postapokalyptiske Colorado. Spillerens jobb blir å navigere den voldsomme fraksjonsstriden og velge hvem man ønsker å alliere seg med.

Wasteland 3 plukker opp tråden fra sin forgjenger, som for øvrig fikk mye skryt av vår anmelder. Det kommende spillet byr på turbaserte kamper, strategi og en historie som preges av valg og konsekvenser.

Opprinnelig skulle det slippes allerede 19. mai i år, men koronavirus og hjemmekontor stakk kjepper i hjulene for utviklerteamet. I stedet ble lanseringsdatoen flyttet til 28. august, da det blir tilgjengelig på PC, Mac, Linux, PlayStation 4 og Xbox One.

Nå kan du prøvespille Desperados III.
Strategispillet har fått en demo på GOG »

Siste fra forsiden