Wasteland 3 samlet inn 22 millioner kroner på tre dager

Med over tre uker igjen er folkefinansieringskampanjen allerede i mål.

inXile Entertainment

InXile Entertainments kronerulling for Wasteland 3 nådde søndag målet på drøye 22 millioner kroner, bare tre dager etter at kampanjen ble sparket i gang. Så langt har 14 000 backere lovet penger til prosjektet gjennom finansieringstjenesten Fig, og enda er det mer enn 24 dager igjen før innsamlingsaksjonen avsluttes.

Se den første traileren for Wasteland 3. (Video: inXile)

I en oppdatering på kampanjesiden takket utvikleren for den voldsomme støtten, og avslørte samtidig tre nye tilleggsmål for prosjektet.

Avhengig av hvor mye som samles inn vil nytt innhold introduseres til det endelige spillet, og inXile frister blant annet med flere tilpasningsmuligheter for Wasteland 3s spillerfigurer og en snakkende bil.

Bygger videre på forgjengeren

Wasteland 3.
inXile Entertainment

Som sin populære forgjenger er Wasteland 3 et rollespill med fokus på strategiske kamper og en kompleks historie. Spillet finner sted i et iskaldt Colorado, der spillere hele tiden må foreta seg vanskelige valg i en beinhard kamp for overlevelse.

Ifølge inXile skal spillet bygge videre på de turbaserte kampene i Wasteland 2, og vi loves blant annet et mer flytende action-system, farer i omgivelsene og kjøretøyer. Wasteland 3 byr også på forskjellige flerspillermuligheter, slik at man kan utforske spillverdenen og gjøre oppdrag sammen med venner.

Wasteland 3 skal etter planen lanseres i 2019, og kommer til PC, Mac, Linux, PlayStation 4 og Xbox One.

Vi likte seriens forrige spill.
Les anmeldelsen av Wasteland 2 her »

Siste fra forsiden