Desperados III

Nå kan du prøvespille Desperados III

Strategispillet har fått en demo på GOG.

THQ Nordic

Mimimi Games slapp denne uken en gladnyhet for alle som venter på å få sette tenna i Desperados III. En PC-demo for strategispillet er tilgjengelig via nettbutikken GOG.com nå, som spillere kan pusle med til fullversjonen lanseres 16. juni.

Desperados III lanseres 16. juni.
THQ Nordic

Som utvikleren forteller byr demoversjonen på to oppdrag. I det ene får du, i rollen som en ung John Cooper, bli med Cooper senior for å lære dusørjegeryrket. Oppdrag nummer to gir deg kontroll over en voksen John og partner Doc McCoy, som må stanse et togran.

Forventet spilletid er omtrent 90-120 minutter, skriver Mimimi.

Taktikk i det ville vesten

Desperados III bygger videre på sine to forgjengere og hiver inn elementer fra klassiske sanntidstaktikkspill som Commandos-serien. Mimimi – som har tatt over utvikleransvaret – sper også på med mekanikker fra sitt forrige spill; Shadow Tactics.

Vi fikk prøve spillet mot slutten av 2019, og undertegnede kom fra det med et meget positivt førsteinntrykk.

– Enda har jeg bare sett en ørliten del av opplevelsen, men det var nok til å vekke appetitten. Det er rett og slett kjempegøy å ta i bruk figurenes ulike evner for å utføre oppdrag, og planleggingsfunksjonen Showdown gjør det lett å føle seg som en real mesterhjerne, var konklusjonen den gang.

Desperados III lanseres samtidig for PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Iron Man VR-demo ute nå.
Prøv det kommende actionspillet på PlayStation VR »

Siste fra forsiden