Nå kan du prøvespille Desperados III
(Bilde: THQ Nordic)

Desperados III

Nå kan du prøvespille Desperados III

Strategispillet har fått en demo på GOG.

Mimimi Games slapp denne uken en gladnyhet for alle som venter på å få sette tenna i Desperados III. En PC-demo for strategispillet er tilgjengelig via nettbutikken GOG.com nå, som spillere kan pusle med til fullversjonen lanseres 16. juni. 

Desperados III lanseres 16. juni. Bilde: THQ Nordic

Som utvikleren forteller byr demoversjonen på to oppdrag. I det ene får du, i rollen som en ung John Cooper, bli med Cooper senior for å lære dusørjegeryrket. Oppdrag nummer to gir deg kontroll over en voksen John og partner Doc McCoy, som må stanse et togran. 

Forventet spilletid er omtrent 90-120 minutter, skriver Mimimi.

Taktikk i det ville vesten

Desperados III bygger videre på sine to forgjengere og hiver inn elementer fra klassiske sanntidstaktikkspill som Commandos-serien. Mimimi – som har tatt over utvikleransvaret – sper også på med mekanikker fra sitt forrige spill; Shadow Tactics.

Vi fikk prøve spillet mot slutten av 2019, og undertegnede kom fra det med et meget positivt førsteinntrykk.

– Enda har jeg bare sett en ørliten del av opplevelsen, men det var nok til å vekke appetitten. Det er rett og slett kjempegøy å ta i bruk figurenes ulike evner for å utføre oppdrag, og planleggingsfunksjonen Showdown gjør det lett å føle seg som en real mesterhjerne, var konklusjonen den gang.

Desperados III lanseres samtidig for PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Iron Man VR-demo ute nå.
Prøv det kommende actionspillet på PlayStation VR »

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen