Desperados III - dato

Desperados III kommer til sommeren

Etter en tid med usikkerhet har strategispillet fått nytt lanseringsvindu.

Desperados III, det taktiske westernspillet fra Mimimi Games, skal nå lanseres en gang utpå sommeren. Det melder utgiver THQ Nordic.

Desperados III skal nå slippes sommeren 2020.
THQ Nordic

Spillet skulle opprinnelig komme mot slutten av 2019, men den planen gikk tilsynelatende i vasken. Hva som skjedde er ikke godt å si, men nå har fans altså fått servert et nytt lanseringsvindu og en fersk trailer.

Traileren – som du ser øverst i artikkelen – introduserer Doc McCoy, en av figurene spillere får ta med seg ut på tokt. Som resten av teamet stiller McCoy med en rekke evner designet for sniking, og han kan uskadeliggjøre fiender på både nært og fjernt hold.

Fra Shadow Tactics-studioet

Desperados-serien kom på banen tidlig på 2000-tallet, og serverte sanntidstaktikk inspirert av blant annet Commandos-spillene. Etter to hovedspill og et litt uheldig sidesprang ble det riktignok stille fra Desperados, før Shadow Tactics-utvikler Mimimi tok på seg jobben med å puste nytt liv i hele greia.

Resultatet ble Desperados III, som opprinnelig ble avduket sommeren 2018. Spillet låner det beste fra seriens opprinnelse, sper på med inspirasjon fra Mimimis taktiske mesterverk i Shadow Tactics og blander det hele sammen til en cocktail vi er svært spente på å få oppleve.

– Enda har jeg bare sett en ørliten del av opplevelsen, men det var nok til å vekke appetitten. Det er rett og slett kjempegøy å ta i bruk figurenes ulike evner for å utføre oppdrag, og planleggingsfunksjonen Showdown gjør det lett å føle seg som en real mesterhjerne, skrev undertegnede etter en kikk på spillet i fjor.

Desperados III kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Les også: Det XCOM-inspirerte strategispillet Empire of Sin utsettes til høsten »

Siste fra forsiden