Desperados III - utvidelse

Fantastiske Desperados III utvides med nye utfordringer

Gratis oppdatering tilgjengelig nå.

THQ Nordic og utvikler Mimimi Games har avduket en fersk Desperados III-oppdatering, som introduserer flere utfordringer for spillere å bryne seg på. Oppdateringen er tilgjengelig for PC, PlayStation 4 og Xbox One nå, og er gratis for alle som eier spillet.

Fire nye Baron's-utfordringer

Den mystiske baronen har fire nye oppdrag til deg.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Baron's Challenge Mission Pack #1 – som er oppdateringens noe krunglete navn – byr i all hovedsak på fire såkalte Baron's-utfordringer. Disse er valgfrie sideoppdrag, som gjerne har en slags ekstra gimmick ved seg – for eksempel forbud mot å bruke våpen eller krav om å myrde hver fiende på kartet.

De nye oppdragene heter Vanishing Act, Untitled Voodoo Mission, Public Transportation og Bird Hunting. Som nevnt slippes de gratis for alle spillere, men man må ha kommet til et visst punkt i historien før hver av dem låses opp.

Videre melder Mimimi om opprydding i diverse feil i Desperados III, inkludert fiksing av tilfeller der spillet krasjer. Støtte for flere oppløsninger og fullskjermvarianter er også introdusert, samt støtte for Tobii Eye Tracking.

Oppdateringen kommer bare en drøy måned etter lanseringen av Desperados III. Spillet har fått en solid mottakelse både fra fans og kritikere, og her på bruket lot vi oss absolutt imponere.

LES OGSÅ: 21 år gamle Worms Armageddon fikk plutselig en stor oppdatering »

Siste fra forsiden